Kävin viime viikolla ostamassa Aplix-tarranauhaa ja tilasin pari palaa netistä PUL-kankaita: nakkikoiria ja vaaleanpunaista ovaalikuosia. Palat saapuivat maanantaina postissa. Pikkuneidin vaipat ovat tulleet pieniksi, joten pitäisi tehdä uusia. Fleeceä löytyi kaapin pohjalta: violettia ja limenvihreää. Kuvassa näkyy ovaalikankaan palaset + tumma fleece sekä yksi leikattu vaippapala nakkikoirista ja vaaleanvihreästä fleecestä, joka näyttää kuvassa valkoiselta:

 

Olin hölmö, kun tilasin 50x55cm paloja. Kun leikkasin yhden vaipan, jäi kankaasta kunnon hukkapalat sivuille. Mutta kyllä hätä keinot keksiiSilmänisku. Yhdistin sivuilta jääneet palaset ja ompelin sauman mustalla siksakilla keskelle. Näin "hukkapaloista" synti uusi, kokonainen vaippapala, jota koristaa nakkikoirien tyyliin sopiva sahalaitakuvio.Yksi vaippa on jo valmis ja siitä tuli todella hieno. Laitan kuvat kaikista, kunhan ne ovat valmiita.

Kävin eilen tietokoneliikkeessä tilaamassa koneeseeni härvelin, jonka avulla saan kytkettyä kameran tietokoneeseen ja ladattua digikuvat tänne. Tähän asti olen joutunut tyytymään äitini kamerakännykkään ja vanhanaikaisen kameran cd:lle tallennettihin kuviin. Odotan härveliä malttamattomana. Sitten kuvaan kaiken kyllästymiseen asti:)