Olen kerännyt puuvillalankaisia isoäidinneliöitä ja ommellut niistä kaksi pikkulaukkua, joiden mitat ovat noin 26cm x 16cm ja syvyys 3,5cm. Sisällä on jämäkkää puuvillakangasta ja pikkutasku. Nämä menivät nettitutun pienille tytöille mutta kuva jäi muistoksi. Toiseen ompelin kuvan ottamisen jälkeen vielä tukikankaa olkaremmiin.

Ja sitten on vielä tämä hurjan ihana vanhojentanssipuvusta (jota ei koskaan ole edes käytetty) tuunattu tyttöjen juhlamekko. Tämä on noin kokoa 86cm eikä sovi kummallekaan tytöistä. Miehustassa on helmikirjailu ja helmassa organzaruusukkeita. Meillä on samasta kankaasta mmeltu juhlakolttu kokoa 104, josta isompi tyttö ei varmaan luopuisi koskaan. Se on ollut päällä joka ikisissä kissan ristiäisissä ja päiväkotikuvauksessa.

Väri on kummallinen, sillä se muuttu valaistuksen mukaan tummanpunaisesta ruskeaan ja tummanlilaan. Mekko on ommeltu Ottobren kaavaa 2009 (syksy) mukaillen. Tytöt halusivat molemmat sen itselleen, mutta tuolla kaapissa se patsastelee toistaiseksi.