Tällaisia tonttusia askartelin kattoon killumaan sukkahousuista, naavaisista puunoksista langanpätkistä ja kärsivällisyydestä. Näitä on vielä lisääkin, mutta nämä mahtuivat kuvaan mukaan.

Puikot ovat suihkineet näin joulun alla ahkeraan ja metsästän vieläkin niitä täydellisiä villahousuja. Asettelin kaikki tekeleeni hienosti lattialle kuvausta varten, mutta vanhempi tyttö päätti ottaa ohjat omiin käsiinsä . Pian pöksyt olivat hänen päässään ja kohta oli pikkusiskollakin. Tuuletusaukot sopivasti korvien kohdalla, ettei pää vaan käy liian kuumana!

Tässähän nämä kaikki nyt ovat. Nämä ovat syntyneet parin kuukauden aikana. Noita oransseja on kaksin kappalein ja toiset ovat jo uudessa kodissa. Osa näistä on huutiksessa ja ne löytyvät tämän nimimerkin alta.

Nämä Kössi kenguru -pöksyt ovat uusimmat ja neulottu yksinkertaisesta, luonnonvärisestä Pirtin kehräämön hahtuvasta. Takana on vielä muutamat sydänhuovutukset. En ole mikään mestarihuovuttaja, mutta ihan kelvollista jälkeä sain aikaan. Laitan pöksyt vielä lähempään tarkasteluun. Kuvaamisessa tuli taas kiire, kun pienempi yritti napata housut leikkeihinsä.