Minulla on siis kaksi tytärtä, mutta jostain syystä intoonnuin tekemään sarjan tällaisia ehkä pojille sopivampia collegesettejä, aiheena vauhdin hurma ja autot. Kangas on kaapistani löytynyttä paksunmaa ja pehmeävuorista collegea. Somisteina fleeceä ja koristetikkauksia. Housujen takana tasku ja pääntien vieressä painoneppari. Kaavat ovat Käsityölehdestä syyskuu 2007, mutta somisteet ovat omasta päästäni.

Joku muu kuin harmaa kokolattiamatto olisi ollut kuvauksen kannalta parempi vaihtoehto, mutta nyt piti toimia kiireessä, kun pikkuneiti on jatkuvasti takiaisena kiinni kantapäässäni. Hän on juuri oppinut kävelemään ja taapertaa perässäni sinnikkäästi:) Tässä vielä lähikuva paidasta, joita tuli 3 kappaletta, koossa 62cm ja 74cm (mutta housuja on 2 kpl).

Ja sitten vielä yksi neliöpeitto taas samalla vanhalla kaavalla, mutta uusilla väreillä. Koko on 58 x 68cm eli vaunuihin ihanteellinen lämmittämään pientä tuhisijaa. Toisella puolella mintunvihreä fleecekangas: samaa, jota on käytetty edellisiin autokuvioihin. Tässäkin kuvassa nopeus oli valttia, kun pikkuvarpaat taas ilmestyivät pistämään asiat tärkeysjärjestykseen. Epäselvää vielä on, mihin osoitteeseen nämä luomukset päätyvät. Mutta onneksi joulu on ovella ja tontut kurkkivat.