Kun on kylmä, sitä pukee lapsensa mielellään lämpimiin väreihin. Minulla oli pienenä kelta-oranssi-ruskea-raidalliset villahousut. Muistan ne elävästi lapsuusvuosiltani. Ehkä kuva niistä on syöpynyt jonnekin tajuntani perukoille,koska neuloin tällaiset samantyyppiset pitkälahkeiset pöksyt Zaran appelsiinin värisen nutun kaveriksi. Minulle oranssi ei sovi, mutta tätä pientä kaljukalloa se pukee yllättävän hyvin.  Lapsi on kuin pieni, pörröinen tiikerinpentu!

Malli taas kerran on omani ja minua jännitti, miten nämä istuisivat lapsen päällä. Näitä ei ole varkoitus käyttää niinkään vaippahousuina vaan ihan muten vaan, vaikka nämä vaippakäyttöön sopisivatkin.  Tässä vielä kuva takaa pienestä tonttubongaristamme:)

Lopuksi laitan vielä viikon saldon näkyviin. Yllä on lyhytlahkeiset Patonsin merinovillasta neulotut vaippahousut ja alhaalla Loftin todella pehmeästä merinovillasta tehdyt pökät. Ostin Itiksen lankakaupasta kokeeksin Lofin lankaa ja ihastuin. Tämä merkki kuulemman lopetetaan valitettavasti, joten täytyy käydä hamstraamassa loppukerät. Kuvan värit ovat hiukan hailakat, kun en halunnut ottaa salamalla kuvia. Silloin värit olisivat menneet taas äklön kirkkaiksi. Noissa alimmaisissa pöksyissä vaalean lila on selvästi kirkkaampi kuin kuvassa, mutta olkoot.