Tämä villahousukolmikko lähti siitä ajatuksesta, että huosuihin piti keksiä yksinkertaisia mutta näyttäviä ja kivoja huovutuskuvia, joissa ei olisi liikaa pientä piperrystä. Surffailin vahingossa johonkin kokkausblogiin, jossa oli Suursyömärin kuvalla koristeltu täytekakku ja tiesin löytäneeni sen, mitä olin etsinytkin. Hahmot ova tuttuja 70-luvulla esitetystä Käytöskukka -lastenohjelmasta. Tässä kuva ensimmäisistä pöksyistä, joita koristaa Hinku. Muistaakseni tuon mustan porsaan nimi oli Hinku ja vaaleanpunainen oli Vinku. Suursyömärikin nähdään myöhemmin. 

Sitten seuraa villahousut, joiden etuosassa on huovutettu Vinkun pää. Takana on taas kuva hinkusta. Nämä housut ovat Huutonetissä parhaillaan.

Lopuksi vielä Suursyömäri. Näiden takana on huovutettu pöllön kuva ja myös nämä ovat Huutiksessa parhaillaan. Olen tehnyt myös toiset Suursyömärit tummalle pohjalle ja ne ovat löytäneet tiensä jo uudelle omistajalle. Kaikissa huosuissa on resorit Loftia eli merinovillaa ja housuosa Jutta-hahtuvalanka. Tässä vielä kuva pöllöstä: