Tässä vielä yhdet hahtuvasta neulotut punaiset Hello Kitty -byysat, jotka tein sileää neuletta käyttäen. Koko on S+. Resorit ovat Loftin loppuja, joita on piilossa enää 1 kerä kaapeistani. Villikset löytyvät Huutiksen listoilta juuri nyt. Takana tassunkuva.

Sitten tuon näytille yhdet mustan kissan pökät (M-kokoa), joissa pohjana purkumerinovillalankaa. Nämä ovat mielestäni onnistuneet ja niissä on kissamaista luonnetta enemmän kuin pussuillisessa Hello kittyjä ikinä! A vot:)

Nämäkin ovat huutiksessa, joten sinne vaan surffaamaan, jos on tarvetta villiksille. Ja tässäpä vielä pöksyt tassun kuvineen takaa.

Eikä tämä tähän lopu. Näitä olisi vino pino lisää, mutta laitetaanpa vielä yksi kuva hiukan kesäisemmästä aiheesta. Näissä S-kokoisissa villiksissä liitelee sinisiipinen sudenkorento. Pohjana taas räväkkä oranssi Loft, kun se on ainoa väri, jota on ollut saatavilla viimeisinä kuukausina Muksuaitassa. Itseasiassa Patonsin classic merinowool on suosikkini villahousuissa, joten sitä seuraavaksi netistä kalastelmaan. Villisten takana komeilee päivänkakkara.