Tein yli vuosi sitten tyttärelleni Myllymuksujen apinajoustofroteesta keväthupparin trikoovuorella. Valitettavastri vaate on jo pieni mutta onneksi se on jo löytänyt uuden käyttäjän:) Tilasin Myllymuksuilta myös norsuaiheista pul-kangasta kestovaippoja varten. Vahingossa tuli tilattua myös yksi jämäpala joustofroteeta norsukuviolla. Se on lojunut jonkin aikaa kaapissani, kunnes sormeni osuivat siihen ja palaan Suomi-trikoota, joka sopi huppariin vuorikankaaksi. Tein hupparin Ottobren kaavalla mutta ilman "hienouksia". Koko on 98cm. Siitä tuli tällainen.

Vetoketjun ompelin lopulta huppariin käsin, koska sauma alkoi kiertää ja venkoilla luvattoman paljon. Kuvassa vetskari näyttää olevan vinottain mutta se johtuu vaatteen huolimattomasta asettelusta. Muuten tämä oli helppo tehdä jopa kiukuttelevalla ompelukoneellani, joka ei ole paras mahdollinen laadultaan. Tässä vielä takki neitosen päällä.

Sitten vielä yksi vauvan torkkupeitto isoäidinneliöistä. Tämä on lähes samanlainen kuin aikaisempi vain isompi ja puuvillainen. koko on noin 94 x 56cm. Kukkaset ovat värikkäämpiä kuin edellisessä. Näistä jämälangoista kun olisi ihan kiva päästä eroon, jotta uusia saisi tilalle!! Tämä löytyy Huutiksen listoilta.