Latelen näin pääsiäisloman kunniaksi muutaman villapöksyt, joita olen tehnyt useita kappaleita. Pohjana on Pirtin kehräämön hahtuvalankaa ja resoreissa merinovilla: Patons ja Reggae -merkkisiä. Ensin nämä liikuttavat norsupöksyt, joiden innoittaja löytyy lastenhuoneemme katosta. Siellä roikkuu tsekkiläisvalmisteinen puulelumobile, joka esittää vaaleanpunaista elefanttia. Housujen takana on samanmoinen peilikuvana.

Jatketaan näillä eläinaiheilla. Tässä tulee tipupöksyt, jossa komeilee värikäs "töyhtöhyyppä". Tuossa nokan kohdassa näyttäisi olevan joku kumma epätasaisuus, mutta luonnossa lintu näyttää ihan hyvältä. Joskus nämä kuvat vääristävät asioita hiukan.

Sitten mennään viidakkoon ja vähän toisen väriseen pohjaan. Resoreina näissä ja edellisissä villiksissä on Reggaen merinovilla ja värinä manteli, joka ei ole näin räikeä kuin kuvassa. Muutenkin salama on osunut hiukan omituoisesti leijonan nenään vaalentaen sitä kovasti. Takana on oranssi aurinko.

Sitten vielä koira-aiheiset pöksyt, joiden takaosan laitan esille. Edessä on musta skotlanninterrieri ja takana Länsiylämaan valkoinen. Minulla oli lapsena tuollainen valkoinen tyttökoira, joka oli suloinen mutta hiukan äksy luonteeltaan. Pohjana punaista Jutta-hahtuvalankaa, joka on luonnossa syvemmän punainen. Ja nämä kaikki löytyvät tällä hetkellä Huutiksesta. Tyttäreni kyllä sanoi, ettei noita norsuja saisi antaa pois. Lupasin huovuttaa hänelle oman fantin johonkin muualle:)