Mitä ilmeisimmin olen epäluovalla päällä enkä keksinyt jutulle parempaa otsikkoa. Tietokoneeni on kiukutellut lähiaikoina ja yritän kirjoittaa tämän nopeasti virheistä välittämättä, jottei yhteys katkeaisi yllättäen ja työ valuisi hukkaan:( 

Olen hurahtanut vanhoihin nukkeihin ja laitan esille muutaman suomalaisen "ikäneidon". Eli kyseessä on Vihdissä valmistetut Dolly tex nuket, jotka kahmin itselleni Huutiksesta. Tyttäreni kohotteli kulmiaan ja  sanoi, että nyt me hukutaan nukkeihin. Saapi nähdä! Vaatteet ja peitto ovat käsialaani ja tuon ison tytön päällä oleva puuvillaneule on ollut nuoremman tyttäreni päällä. Nukelle se on hiukan iso, mutta menettelee. Mekot olen neulonut lähipäivinä lankakerien lopuista. Pienin nukke on noin 20 cm ja isoin on jopa 50+cm, siis oikean vastasyntyneen kokoinen. Näitä valmistettiin käsittääkseni 50 tai 60-luvuilla. Mutta  laitetaan kuvat puhumaan tekstin puolesta.

Lisäksi laitan nähtäville yhdet kesäisemmät villikset (jos näitä nyt kesäisiksi voi edes mieltää!). Merihevospökät ovat lähdössä viikonlopun jälkeen uuteen kotiin. Ostin kirkkaan turkoosin väristä huovutusvillaa ja liitin sävyn heti kesään ja mereen. Mielestäni näistä tuli sopivat niin tytölle kuin pojallekin.

Tältä huovus näyttää lähikuvassa:

Takana on myös merihevonen mutta vaaleamman sininen. Ja tässä housut takaa: