Nukkekokoelmani on täydentynyt uudella tulokkaalla, jonka olen ristinyt Donnaksi. Tämä neiti on huimat 70cm pitkä ja hänellä on itkulaite sisällään. Siinä lukee Aldo folli & figlio Made in Italy. Neidin hiukset ovat mohairia, simät sulkeutuvat ja jäsenet liikkuvat. Kulmakarvat ja suu ovat viehkosti maalatut. Materiaali on kovaa ja ohutta muovia. Kasvoihin on tullut yksi "kauneuspilkku", eli maali on pieneltä osin lohjennut suun yläpuolelta. Toinen kantapää on rikki. Tässä neiti puettuna omatekemääni mekkoon, joka on ollut aikoinaan tyttäreni synttärijuhlissa.

Donna oli meille tullessa likainen ja liimatahrojen peitossa. Pesin hänet, ja liimasin vartalon osat paremmin yhteen sekä laitoin jalkoihin uudet kumpparit, jotta jäsenet olisivat napakat. Ikää tällä neidolla on ilmeisesti jo 60 vuotta (valmisetettu 50-luvulla). Jos joku tietää asiasta paremmin, hän voisi ystävällisesti kertoa tarkemmin. Laitan kuvan vielä kasvoista:

Sitten vielä kuva vaaleanpunaisista kissavilliksistä, jotka sopivat värimaailmaltaan tähän yhteyteen. Ehkä tämä iltalaialaisen "kissan" voisi jotenkin etäisesti yhdistää suomalaisen lampaan villasta valmistettuihin pöksyihin. Molemmat ovat ainakin  persoonallisia sekä hyvin feminiinejä.

ja pienten tassujen kuvat takaa: