Tehtailin muutamat villahousut, joiden värimaailma on aika samantyyppiinen. Ensin tein perusvillikset normikaavalla ja kaksisäikeisellä hahtuvalangalla. Näitä somistavat oranssit kapeat raidat. Koko on S.
Tässä vielä yhdet Patonsin merinovillasta neulotut raitapökät, jotka ovat hieman tyttömäisempää tyyliä. Neulos on venyvää puolipatenttia. Värinä kaunis Rosewood.Sitten neuloin yksisäikeisenä samasta langasta pitkäpunttiset villikset, joissa on keltaiset raidat. Malli on omani ja kuvassa housut on puettu 70cm pitkän nuken päälle.  Lopputulos on kevyt ja ilmava. Nämä olisi hyvä pukea vauvalle toppahaalarin alle lämmittämään.

Lopuksi laitan esille vielä hunajankeltaiset nallevillikset, jotka on neulottu sileällä neuleella. Koko on S+ tai pienehkö M. Nämä ovat luonnossa nätimmät kuin kuvassa. Kaikki pöksyt löytyvät huutiksesta. Näitä villiksiä on nyt kertynyt sen verran pöytälaatikkoon, että pitäisikökän laittaa toiminimi pystyyn. Asiaa täytyy pohtia ja kysyä neuvoa eräältä koruja myyntiin tekevältä tuttavaltani.