Juuri kun olin luullut, ettei kukaan tarvitse enää kevään tultua villahousuja, minulta vietiin lähes puikoilta kymmenet pöksyt ja nyt joudun tai pääsen väkertämään kiireesti uusia. Aloitan näistä L-kokoisista ketupojan kuvalla koristetuista housuista, jotka ovat löytäneet jo uuden kodin. Nämä ovat Pirtin kehräämön hahtuvalankaa kuten nuo seuraavatkin tekeleeni.

Sitten siirryn samaan väriskaalaan mutta keväisempiin tunnelmiin. Tässä ovat sinisiipipöksyt kokoa L-, jotka löytyvät Huutonetistä nyt. Housujen takana on sinisiä kukkia. Näissä on sama pohjaväri kuin edellisissä, vaikka kamera antaa vähän toisenlaisen vaikutelman.

(kuvaa ei löytynyt)

Lopuksi vielä heppahousut, jotka ovat kokoa M-. Värit ovat näissä aiheeseen sopien maanläheisemmät eli pohja on neulottu luonnonvärisestä hahtuvalangasta, joka eksyi mukaani 6.3. käsityömessuilla. Olen lapsena piirrellyt paljon heppoja, mikä auttoikin kummasti näiden villisten syntymisessä. Takana on neulahuovutettu hevosenkenkäkuvio. Nämä ovat myös nyt Huutiksessa ja jouduin nappaamaan sieltä kuvan, kun omalta koneelta ei löytynyt.



Hevosenkengän kuva takaa: