Olen neulonut kesällä useita villiksiä Patons-merkkisestä merinovillalngasta, jonka valmistus on lopetettu ajat sitten mutta onneksi sitä on vielä muutamissa nettikaupoissa saatavilla. Lanka on suosikkiani, koska siitä neulotut housut eivät ole yhtä paksut kuin monista muista markkinoilla olevista langoista tehdyt. Alla olevassa kuvassa on punaiset kärpässienen näköiset housut ensin lyhytpunttisia.



Seuraavassa kuvassa on samantyyliset housut, joiden väri on astetta tummempi. Nämä käyvät noin 68cm pitkälle lapsoselle. Molemmat sävyt toimivat mielestäni hyvin. Palloja olen huovuttanut myös housujen taakse.



Sitten mennään karkkiosastolle ja esittelen haaleansiniseen pohjaan huovutettuja ruskeita palloja. Yhdistelmästä tulee väkisinkin mieleen ranskanpastilli. Koko on NB / tai S.



Lopuksi vielä liukuvärjätystä violetista Puro-merkkisestä villalangasta neulotut villikset, jotka ovat jo päätyneet jo uuteen kotiin. Edelliset (punaiset ja tukoosit) löytyvät vielä huutiksen listoilta. Nämä alakuvassa olevat housut on neulottu venyvällä puolipatenttineuleella ja pallot ovat kirkkaan pinkkejä.