Hahtuvalanka on huumettani. Sitä on pakko saada lisää, kiertää sormen ympäri ja koukuttaa. Ostin Pikkeliinasta viimeisen ison kiekon, joka oli kuvauksen mukaan rasvaista ja aika roskaista, luonnonvaaleaa lankaa. Se sopi tarkoituksiini paremmin kuin hienompi hahtuva. Aluksi en edes ollut varma, mitä tekisin: huivin, verhon, liinan vai ties mitä. Ensimmäisten rivien jälkeen työ näytti lähinnä päättömältä sotkulta, mutta en luovuttanut helpolla. Pöytäliinahan tästä lopulta tuli. Ajattelin antaa äidilleni kiitokseksi esikoisen hoidosta. Hänellä löytyy tähän sopiva pyöreä pöytäkin. Varpaani tulivat vahingossa kuvaan, kun tätä oli vaikea kuvata:)

 1248450300_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ideana olisi, että liina roikkuisi pöydän reunojen ylitse. Vaikutelma on kalaverkkomainen ja kevyt. Laitoin langan joukkoon puuhelmiä mausteeksi. Se tekee liinasta aika epäkäytännöllisen, koska esim. kahvikuppia ei voi laskea ihan joka kohtaan. Tämä onkin tarkoitettu koristeeksi, kas näin:

1248450314_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Haluaisin samantyyppisen mutta isomman tuohon meidänkin pöydälle (joka on alemmassa kuvassa). Yli puolet hahtuvakiekostahan on vielä jäljellä ja sormet syyhyää! Lapset tosin repisivät liinan tuusan nuuskaksi ja eikä se siinä kauaa saisi olla, ennen kuin isompi tyttö kääräisisi sen prinsessan hamoseksi eteensä tai ottaisi muuten luovempaa käyttöönsä;)