Tänään on ollut ennätyshuono päivä. Kaikki on lähtenyt menemään pieleen jo heti aamusta asti. Äiti raahasi kiukuttelevat kakarat kauppakeskukseen, jossa oli ryysis ja kuuma. Seuraavaksi piti sovittaa mekkoa, jossa oli nuppineuloja ja lopuksi ei edes saanut syödä huomiselle varattuja karkkeja (synttärijuhlat osa 2). Tämmöinen siitä nyt tuli ja äiti huusi vihaisena heittävänsä tämän Kiinan muurille saakka sellaisille lapsille, jotka vaatteita eniten tarvitsevat. Tämä on tehty 70-luvun mummolan verhokankaasta Ottobren 09 syksyn kaavalla

.

Enkä mä halunnut edes pukea tätä päälle. Huusin naama punaisena, ettei tota mekkoa, kun siinä on nuppineuloja, apuaa!!! Äiti kuitenkin kiskoi sen päälle puoliväkisin. Sitten piti vielä ottaa joku hemmetin kuva. Siinä vaiheessa otsatukkakin meni silmille ja katse nauliintui maahan. Ei täällä mitään paparazzeja tarvita!!

Lopuksi kuvassa vasemmalla lähestyvä pikkusiskokin tuli katsomaan, että mitä täällä möykätään. Jossain vaiheessa se mielikin muuttui kummasti eikä mekkokaan lentänyt nurkkaan. Itse asiassa siitä ei haluttu luopua koko iltana:)

Mekko onnistui muuten hienosti mutta etutaskut menivät hiukan eri tasoon. Pikku kauneusvirhettä ei huomaa päällä. Muuten jälki on yllättävän tasaista ja huoliteltua. Kangas hehkuu ja on järkky söpö tummalla pohjalla (sukkikset + paita). Sitä jäikin vielä varastoon.