Villahousujen neulominen näin kesähelteellä on hikistä hommaa. Olen saanut taas muutamat pöksyt taiteiltua, ja tässä on tulos. Nämä eivät ole ainoita käsitöitä, joita on tullut väsättyä mutta laitan muut myöhemmin näytille, koska kesällä en koneen ääressä halaisi juurikaan notkua. Ekana tulee siniset norsupöksyt. Takana on myös norsun kuva, joka on vain vaaleampi painos tästä turkoosista.

.

Sitten retrokukkahuovutus, joka koristaa S-kokoisten minivillisten pintaa. Nämä on neulottu yksisäikeisellä hahtuvalangalla ja ovat aina-oikein-neuletta. Hahtuva on Pirtin kehräämön ja merinovilla resoreissa Patons classic, kuten edellisissäkin.

Ja lopuksi laitan 2-vuotiaan tyttäreni mörköpiirustuksen näytille, jottei tämä menisi taas liian tylsäksi villahousutehtailuksi. Tällä kuvalla syyskuussa 3-vuotta täyttävä neitokainen voitti erään Muumi-aiheisen piirrustuskilpailun. Minusta tässä on jotain selkäpiitä karmivaa ja samalla hyvin hellyyttävää. Punainen ja musta väritys lisäävät kuvan dramatiikkaa. Kyllä minäkin säikähtäisin, jos tuollainen torahampainen ja silmiään harittava järkäle tulisi jossain mielikuvitusmaailmassa vastaan. Ja voitte vain kuvitella kuinka keskittyyneenä tyttö väritti A4-kokoisen paperin joka nurkasta ylhäältä alas päin.