Joskus tuntuu että täällä asuu pieniä marakatteja, jotka hyppivät miten haluavat äidin silmille. Siksi onkin helppo ihastua Myllymuksujen kuosikisan voittaja kankaaseen, jossa koreilevat veikeät apinat. Tilasin sitä palasen varastoon. Kangasta oli vähän enkä tiennyt, mitä siitä voisi ommella. Kaapista löytyi samettimaista toffeenväristä 70-luvulla valmistettua kangasta, joka sopi apinoiden kansa hyvin. Olen ommellut siitä yhden kivan liivihameen. Ottobren syksy 09 lehdessä on kaavat ihanaan huppariin ja siitähän se sitten lähti.

Taskut meni vähän vinkuraan, mutta muuten tämä onnistui mallikkaasti. Takin vuori on ommeltu vanhoista vaaleanpunaisten bodyjen paloista, jotka ovat syystä tai toisesta olleet huonossa kunnossa. Poiskaan en ole raaskinut heittää. On tummempaa, vaaleampaa ja pikkukukallistakin kangasta. Täytyi tähän jotain tyttömäistä säväystä saada mukaan:)  Vuoren ansiosta tästä tuli ihan siisti ja ulkokäyttöön sopiva.

Tältä tämä näyttää melkein vuoden ikäisen tutkiskelijan yllä. Asuun täytyy ommella vielä ruskeansävyiset housut. Sellaisia ei kaapista valitettavasti löytynyt.